Karácsony

100 gyerek Karácsonya

A Horizont Szociális Alapítvány felhívása
A Horizont Szociális Alapítvány 1991 óta működik Ferencvárosban. Alapítványunk az eltelt mintegy 30 éve segíti a Ferencvárosi lakókat, sok területen találkozhattatok tevékenységünkkel, most a nehézsorú gyermekek karácsonyi megajándékozása ügyében fordulunk hozzátok.
Ötödik alkalommal hirdetjük meg a „100 gyerek karácsonya” adománygyűjtő akciónkat. A mostani járványhelyzet miatt különösen fontos ez most, a megélhetési problémák miatt nem biztos, hogy ajándék is fog kerülni a karácsonyfa alá!
Elsősorban pénzadományt gyűjtünk, de egyéb módon is tudtok támogatni, csak néhány példát említenék: a Zwack Unikum 25 gyereknek csomagol személyre szóló ajándékot, elfogtuk a „Jézuskának írt leveleket”, a Molnár Ferenc iskola tanulói cipősdobozba csomagolják az ajándékok mellé a szeretetet is, a Politechnikum még iskolába járó tanulói is ezt teszik. Számítunk még a Kosztolányi és a Kőrösi általános iskolák tanulói felajánlására is.
Nagyon tudnak örülni az édességnek, a társasjátékoknak, illatszereknek, elektromos kütyüknek…..
Ha pénzadományt kapunk, akkor mi is személyesebbé tudjuk tenni az ajándékozást, mert ismerjük a gyerekeket, az anyukák és apukák súgtak is nekünk.
Alapítványunk önkéntesei fogják majd megvásárolni, csomagolni és eljuttatni az ajándékokat, közvetlen Karácsony előtt. Apropó csomagolás, terveink szerint december 17-18. lesz a napja, ha valaki segíteni akar, akkor szívesen látjuk az új önkénteseket, persze a járványügyi szabályok betartásával.
Alapítványunk közhasznú, így módunkban áll adományigazolást is kiállítani, ha szükséges!
Ide utalhattok:
Horizont Szociális Alapítvány
CIB Bank: 11100104-90004089-10000001
Jelige: 100 gyerek karácsonya
Személyesen: Bosnyák Ilona, Lenhossék u. 7-9. +3612160983