Boráros téri könyvtár könyvek

Új könyvek érkeztek a Boráros téri könyvtárba!

Új könyvek érkeztek a Boráros téri könyvtárba. Mutatjuk a részleteket! Erre a linkre kattintva pedig bővebben is olvashatsz a könyvtárról.

Az új könyvek listája:

  • Alex Michaelides: Néma tanú
  • Sheila Norton: Állatdokik Hope Greenben
  • Ane Riel: Fenyőgyanta
  • Nora Roberts: Képregény az életem
  • Karen Swan: Titok Párizsban
  • Lackfi János: Levágott fül
  • Klímaváltozás és Magyarország

Két könyv ezek közül, amiket a könyvtár munkatársai ajánlanak!

Johanna Lindsey:A ​szívvel ne dacolj!

Reina kész fellázadni a sorsa ellen. Sir Ranulf lovag, az aranyló óriás, foglyul ejtette, hogy elvigye a mindenki által megvetett Lord Rothwellhez, aki frigyre kényszerítené. Ám Reina sosem fogadná el e köteléket, ezért elrablójának ajánlja fel a kezét: hatalmas úrrá teszi… amennyiben a férfi hajlandó feleségül venni.  Ám a bátor lovag érdekházasságnál többre vágyik ezzel a büszke, makacs hölggyel, aki bár megvetéssel bánik vele, mégis feltüzeli a vérét. Azt akarja, hogy Lady Reina szabad akaratából legyen a felesége – ha nem, Ranulf magáévá teszi.  A mindkettejükben izzó szenvedélyt azonban nem sokáig tagadhatják – még akkor sem, ha komoly veszély fenyegeti őket, ha a szívükre hallgatnak, és vállalják e végzetes, felkavaró szerelmet.

J.L. Perry: Tizenkilenc levél

Mit tennél, ha életed nagy szerelme nem emlékezne rád? Egy férfi megpróbálja újra meghódítani igaz szerelmét, aki egy baleset következtében kómába esett. "1996. január 19…sosem felejtem el. Azon a napon ismerkedtünk meg. Én hétéves voltam, ő hat. Azon a napon költözött a szomszédunkba, és aznap köszöntött be a szerelem az életembe. Aztán bekövetkezett a tragédia. Tizenkilenc nappal az esküvőnk után balesetet szenvedett, ami örökre megváltoztatta a világunkat. Amikor felébredt a kómából, nem emlékezett rám, kettőnkre, a szerelmünkre. És akkor kezdtem leveleket írni neki. Az életünk történeteit. Arról, ahogy megismerkedtünk. A boldogabb időkről, és mindarról, amit együtt éltünk át. Az életünk túl szép volt ahhoz, hogy elfelejtse".